keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Kuvien katselmointi

Tällä viikolla raikas rakennussää senkuin jatkuu. Tänää oli auton mittarissa parhaillaan -26 astetta. Onnea vaan naapureille, joilla oli raudoitus menossa ja paketti tulossa 9.2.

Kyllä tässä itselläkin alkaa nämä mukavat sisähommat vaihtua haalariin pikkuhiljaa. Perjantaina pitää olla paikalla, kun kunnan kaverit käy merkkaamassa rakennusten paikat. Ensi viikolla pitää sitten itse hakkailla niitä tikuja maahan ja perjantaina käydä paikan päällä, kun on kaapelinäyttö.

Sittenhän sitä ollaankin jo lähellä lapiohommia, mutta taitaa käytännön syistä jäädä oma panos pohjatöissä aika vähiin. Täytyy säästellä lomia siihen yläkerran tekoon.

"Konttorin puolella" on sielläkin vielä paperihommia jäljellä. Suunnittelukuvia tippuu tasaiseen tahtiin (paalutus, perustus, KVV, tallin kuvat, sähkökuvat) ja samalla katselmoidaan tehtaan lappuja. Sisustusmateriaalit pitää päättää, akuuteimpana ovat laatta-asiat, eli kun halutiin toimittaa omat laatat niin ne pitää olla tehtaalla viikolla 8. Samoin sähkökuvat ovat katsottavana ja siinä yhteydessä pitää jo vähän lyödä lukkoon yläkerran kalustustakin. Jonkinlainen varaus on myös tehtävä pihan valaistukselle, vaikkei sitä pihaa taida ihan heti tulla.

Ajo-ohjeet lähti tehtaalle tänään. Saas nähdä, miten ne vääntää tuollaisen moduulin paikan päälle. Katsoin juuri kartasta, että ajomatkaa GMapin mukaan tulee suorintakin tietä 416 km. Ajattelin poiketa tehtaalla viemässä ne laatat itse. Samalla voi vähän vilkuilla minkälainen verstas se on.

Kevättä kohti tässä mennään vauhdilla - eihän tässä itse asiassa ole kuin 8 täyttä viikkoa toimitukseen. Mielellään pääsisi jo tekemään jotain - katotaan sitten kesän jälkeen onko saanut tehdä "tarpeeksi" ;-)

No, Anssi lupasi hoitaa asian loppuun vaikka menisi se maksimi 5 vuotta ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti