keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Eristyshommia

Nyt olisi sitten sokkelin sisäpuoli eristetty. Harkon yläreunaan tuli SPU-40-levy, muuten sitten lattiastyroksia 2x50mm mursketäytön päälle. SPU levy oli mukavan hintaista taas eli 49 euroa levy, josta tosin sai 15% pois.

Noista Rautian alennuksista on kertynyt ihan mukava säästö, kun satalappusia on kiikulteltu paikalliseen Rautiaan milloin mistäkin syystä.

SPU-levyssä oli paperi molemmin puolin. Vahingosta viisastuneena päätin kysellä tarkempia tietoja _ennen_ asennuksen aloittamista. Olen huomannut, että se säästää aikaa ja vaivaa, kun tekee asiat vaan kerran ;-)

Mestarin ohjeistus oli, että ulkopinnasta paperi pois (toisen puolen paperi lähtikin helposti - toinen oli "pysyvästi" kiinni) ja paperi sisäpintaan. Näillä ohjeilla homma onnistui. Tein napakat styroksit ja tuikin vielä uretaania reunat ja muut kolot täyteen eli pitäisi eristyksen olla kohdillaan.

Seuraavana olisi sitten raudoitusverkko ja sitten ollaankin jo valua vailla. Puutavarat on tilauksessa, joten nyt taas homma etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti