maanantai 27. syyskuuta 2010

Talvi saa tulla

No niin, viikonloppuna tuli urakoitua loput plussakelin puolella tehtävät hommat. Alakerran valkoiset nurkka- ja ikkunanpielilaudat tuli maalattua. Melkoista nykertämistä pienellä pensselillä. Jos kaikki tunnit laskee niin koko kierroksessa on varmaan mennyt 25 tuntia.

Ryömintätilan luukun tiivistin ulkopuoleltakin tiivistemassalla. Jannelta saan harkkoja mistä voi muurailla sitten luukun ympärille kaukalon, mutta jääköön ensi kesään, jos ei ole kelejä.

Ryömintätilassa pitää vielä käydä eristämässä vesijohto kunhan polvi alkaa kestää konttaamista. Sillä ei sinällään ole kiire, kun tuskin se ihan heti pakkasen puolelle menee. Ajattelin samalla vetää lämpö- ja kosteusmittarin sinne niin näkee sitten teknisestä tilasta missä mennään.

Nyt on uusi putkimies kierroksessa. Saa nähdä miten käy - lupasi tulla viimeistään ensi viikon tiistaina. Josko saisi vihdoin yläkerran kylppärin käyttöön.

Talli ei etene, kun ei ole niitä kattoristikoita vieläkään. Jos ei niitä näy tällä viikolla niin täytyy miettiä pystyttääkö rungon kuitenkin ja laittaa pressuilla peittoon. No, rakennetaanhan sitä talvellakin, joten ei tolle hirveä kiire ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti