sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Sisähommat valmiina

Kelit eivät ole oikein suosineet viime aikoina ja edellinen viikonloppu meni sairastellessa. Päätettiin siirtää pystytysurakkaakin eteepäin, koska kattotuoleja ei ole vielä näkynyt. Turha tehdä runkoja sateeseen lillumaan.

Maalaushommat eivät oikein etene, kun kelit on niin kosteat. Vielä olisi yhden sivun ikkunanpielet vetämättä. No, onneksi oli vielä sisähommia rästissä niin oli jotain puuhaa viikonlopuksi.

Yläkerran kylppäristä puuttuivat vielä listat, joten värkkäsin ne paikoilleen. Tarkkaa puuhaa kun siinä on monenlaista puuhaa. Suihkun puolen vedin vielä silikonilla tiiviiksi niin ei mene roiskeet listanrakoon. Takaseinälle pitäisi vielä keksiä jotain, mutta jääköön toistaiseksi ilman listaa, kun puulista on vähän raskaan oloinen.


Sain Topmetallin Pepeltä kylppärin kynnyksen, jonka he pokkailivat rosterista. Sekin tuli laiteltua paikalleen ja tiivistettyä niin, että nyt voi huoletta laskea kylppäriin kahluualtaallisen vettä.

Makkarin liukuovet ovat olleet paikallaan jo pari viikkoa, mutta kun oli sirkkeli ja kompura esillä niin laittelin puuttuvat listat paikoilleen. Vähän hankalia kulmia ja näin jälkikäteen tehtynä jouduin parissa kohdassa soveltamaan - ei tullut ihan viimesen päälle, mutta ei ne nyt silmille hyppää.

Illalla vielä laittelin ryömintätilan luukun paikoilleen (Topmetallin poikien tekemä komea rosteriluukku). Uretaania väliin niin kyllä on tiivis luukku. Vähän jäi vinoon, mutta en viittiny ruveta piikkaamaan sokkelin betonia, kun oli perustusmiehiltä menny muotti vähän vinoon.

Nyt olisi sitten talo sisäpuolelta _valmis_ (No, pari pientä rimaa voi vielä laitella makkariin, jos jostain löytää sopivaa n. 10 mm lisua. Annin huoneen hylly pitää vielä maalta ja laittaa reunalistat, mutta sitä ei enää lasketa rakennushommaan ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti