tiistai 28. joulukuuta 2010

Sähköä talliin

Sähkärin kanssa oli sovittu, että hän tulee katsomaan paikat ja sovitaan tarvittavat sähköt tarkemmin. Päivämäärien kanssa tuli jotain sekaannusta, joten homma meni joulun yli.

No, mukavasti joulun jatkoksi tuttu sähkäri - eli sama kaveri, joka veti talon yläkerran sähköt - tuli katsomaan tilannetta. Tilanne oli hyvä, eli päädyttiin saman tien vetämään kaapelit paikalleen, kun keli vielä sallit. Mikan mukaan -10 on suositus, jota kylmemmässä kaapeli alkaa olla turhan jäykkää ja voi murtua.

Parin tunnin puuhastelu ja piuhat oli vedetty. Sovittiin, että Mika tulee kytkemään lamput ja rasiat huomenna. Annoin ostoslistan ja Mika hommaa kaikki kamat. Helpompi kun ei tarvitse itse lähteä metsästämään lamppuja, kytkimiä, pattereita ja rasioita. Ainakin edellisellä kerralla osien hinnat olivat ok eli itse ei juurikaan saa halvemmalla.

Illalla piti vielä lähteä metsästämään ulkovaloa, että saadaan samanlainen kuin talossa. Onneksi Tuusulan Kodin Terassa oli vielä yksi kappale jäljellä. Saa sitten sähkäri huomenna kytkeä ja tehdä mittauspöytäkirjan saman tien.

Vähän jo "hämärähommien puolella" kävin vielä maalaamassa ne kohdat, joihin tuli pintavetoja eli lähinnä patteri taakse jäävän seinän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti