maanantai 6. joulukuuta 2010

Paneelia pintaan

Varaston ulkoseinien tuulensuojalevyt ovat olleet sään armoilla jo pitkään. Pakkasella homma ei niinkään haittaa, mutta sade ei välttämättä tee hyvää eli paneelia tarttis saada pintaan, kun paneelitkin ovat olleet valmiina pinossa nekin.

Perjantaina kävin hakemassa Raksakoneesta paneelipyssyn ja nauloja ja aloin paukuttelemaan paneeleja pintaan. Pystypaneeliosuudet menivätkin mukavasti, mutta sitten toisen pitkän sivun kanssa olikin hidasta puurtamista. Aivan ylös tulee paneelit läpi talon eli +8 metriä. Niitä oli vähän tuskasta turata yksin, mutta ovatpahan nyt siellä. Sen jälkeen pääsi sitten taas eteenpäin alareunojenkin kanssa.

Viikonloppuna sain kierrettyä koko torpan - ainoastaan päädyn yläkolmion paneelit puuttuvat - niihin täytyy pyytää joku kaveri jeesaamaan.



Katoksen puoleinen osa jäi sekin vaiheeseen, mutta se on suoraa pintaa eikä varmaan vie kauaa - sähkötyöt vaan hidasti menoa. Vedin paneelin taakse putkitukset sähköjä varten.

Päätykolmion kun vielä saa umpeen niin sittenhän tuo varasto vaikka talvehtii sellaisenaan, tarkoitus kuitenkin on työstää se aika lailla valmiiksi talven aikana - maalaushommat tietty jää sitten kesään - toivotaan että tulee vähäluminen kesä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti