keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Listahommia

Tänään hommasin helmalankut. Talossa helmat ovat tyyppiä "perinnelankku" ja sellaista ei tietenkään paikallisessa Rautiassa ole tarjolla. No omatoimirakentaja osti tietysti 48x148 lankkua ja viistosin sitten yläreunan tasohöylällä originaalia vastaavaksi.

Illalla sain vielä vedettyä ekan kerroksen maalia pintaan, niin hätätapauksessa saa lankut kiinni - ne kun pitäisi kiinnittää, että sitten voisi siirtää nurmikon tieltä pari puukasaa seinän viereen pois tieltä.

Viikonlopuksi jos ottaisi tavoitteeksi saada pihan siihen malliin, että nurmikonteko voi alkaa milloin vaan. Listalla olisi:
-loput nurmikon reunalaudat
-korkojen merkkaaminen
-helmalistat kiinni
-puutavarat pinoon seinän viereen
-polttopuut pätkiksi ja pinoon

Ensimmäiset 36 kuutiota multaa saapuikin jo. Se oli 25% messutarjous, jonka ehtona oli toimitus tiettyyn aikaan. Laitoin mullat pressun alle joten eiköhän ne siinä säily muutaman viikon - tai säilyminen ei ole ongelma, mutta kasojen ei välttämättä tarvitsisi kukkia kovin kauheasti...

Maanrakennusta on hoitanut tähän asti Maanrakennus Elg - ja hienosti on hoitanutkin. Kaikki on tehty ajallaan ja kaveri on ollut tehokas ja tarkka. Nurmikkourakastakin sovittiin jo alustavasti, mutta nyt kaveri soitti ja kyseli, milloin hommia olis. Heillä on kuulemma iso urakka Espoossa ja aikataulu menisi kesäkuulle.

No, harmittava takaisku, mutta hieno homma että ilmoitteli. Tähään juttelin Purtsin kanssa ja hänellä oli tiedossa konemies ja multaa. Täytyy vielä varmistaa, mutta hyvällä tuurilla tehdään sitten Jannen kanssa pihat samaan syssyyn. Se olisi hyvä homma niin saa rajat samalla kuosiin kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti