lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kevät toi kevät toi maalarin (ja harrastelijatimpurin)









Aurinko paistaa ja lumetkin alkaa pikkuhiljaa sulaa. Positiivista on, että lumet ylipäätään sulaa ja toisekseen, että sateiden ja lämpimän kelin vauhdittamasta sulamisesta huolimatta vedet tuntuvat tontilta poistuvan hyvin - ja ei talon alapohjaan (ainakaan näkyvästi).


Lumen alkta paljastuivat myös syksyn kaatopaikkakuormat. Levynpaloja, laudanpätkiä, laattoja jne. Ei muuta kuin kyytiin ja kaatopaikalle. Muutenkin tavoitteena on siistiä piha parempaan kuntoon, että saa alkaa tekemään nurmikkoja.

Nyt oli kuitenkin vuorossa katoksen ritilöiden teko. Perjantaina hain kaatopaikkareissun paluumatkalla 250 metriä lautaa ja lauantaina sitten vaan sirkkeli esiin ja hommiin. Työpäivä alkoin 13.00 ja 18.00 oli päivä pulkassa. Pari tukilankkua jäi vielä laittamatta kun sopivasta torxista meni pää eli pitää vielä tunnnin verran viimeistellä töitä + sitten maalaukset päälle.

Aina kun tuntuu siltä että on aikaa istuskella sohvalla niin voi vilkaista paria alimmaista kuvaa ;-)

Julkistetaan tässä nyt tämän kesän tavoitekin. Autokatos/varasto VALMIS, terassi VALMIS, nurmikko VALMIS, kylmävarasto PYSTYTETTY. Katotaan sitten syyskuussa missä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti