lauantai 9. lokakuuta 2010

Tallin harjakaiset





Tänään oli se suuri päivä - tallin harjakaiset. Flunssasta huolimatta juhlistin tapahtumaa jopa yhdellä oluella. Sattui vielä rouvan synttäritkin samalle päivälle joten on tässä ollut yhtä juhlaa. Rouva ei hirveästi innostunut lahjastaan eli harjassa olevasta autokatoksesta, vaikka yritin mainostaa, että se on kyllä kallein antamani lahja ja että kyllä lahjan hintaa kehtaa mainostaa paremmissakin piireissä.

Harri ja Ilari Harrin firmasta saapuivat aamulla, kun isäntäväki vielä veteli vaatteita niskaan. Ei muuta kuin kahvit kurkkuun ja työmaalle.

Alku meni hieroessa nurkat kohdilleen ja lempatessa puutavaranippua - päällimmäisenä olivat ruoteet, rimat, cyprok ja tuulensuojalevyt - alimmaisina runkotolpat...

Homma lähti kuitenkin rivakasti ylöspäin päivän päätteeksi oli jo kattotuolit päällä eli huomenna päästään sitten laittamaan katto umpeen ja tuulensuojalevyt paikalleen. Hyvä saada katos sateensuojaan niin pääsee sitten mukavammin jatkamaan muita hommia.

Porukat olivat myös piipahtamassa ja faija hioi ja käsitteli puutarhakalusteet, joten nekin ovat nyt valmiina talvehtimaan - kalusteet on kuin uudet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti