lauantai 23. lokakuuta 2010

Pikkunäppärää näpertelyä

Tänään taas aamulla raksalle. Jatkoin koolauksien tekoa, että saan purettua sisältä loput reivaukset eristysten tieltä. Koko tölliin tulee tuplakoolaus, joten homma vie aikaa vaikka eteneekin mukavasti.

Välillä piti käydä aina kantamassa naapurin Jannen muuttokamoja, kun heillä on ensimmäinen yö uudessa kodissa edessä. Sitten taas raksalle. Onneksi sain taas runkonaulaimen lainaan niin homma nopeutui mukavasti varsinkin kun yksi tekee.

Kyllä tossa hommassa joutuu miettimään miten sitä tekee, vaikka periaatteessa koolaustenkin teko tuntuu aika selvältä. Varaston osuus on aika suoraviivaista, kun vaan pitää mielessä miten päin paneelit tulee ja että ilmarako säilyy koko matkalla. Katoksen sivuissa tuli alkuun tehtyä turhan vaikesti kunnes kirkastui, että riittää kun lyö 2x2 pystyyn. No, pientä säätöä mutta tulihan tehtyä.

Päivän saldo: koolaukset valmiina panelointia varten. Viimeinen pilari pystyssä. Varaston seinät villoitettu nurkkia lukuunottamatta - täytyy vähän tursauttaa uretaania villan lisäksi.

Samalla hahmottui suunnitelma eli alun perin oli tarkoitus lohkaista katoksesta osa fillareille ja muulle säilöttävälle tavaralle. Nyt kuitenkin ajatuksena on, että teen roskakatoksen yhteyteen fillarikatoksen ja tehdään sitten autokatoksesta kahden auton katos. Sinällään se ei vaadi muuuta kuin että poista yhden "kosmeettisen" pilarin. Kovin homma on saada pilarin harkot jotenkin nurin kun pohjat on tehty aika huolella ja siellä on harkon sisään laitettu terästä ja valettu umpeen...

No, se on jo tapauksessa ensi kesän juttuja. Tänän talvena Laguna saa luvan olla taivasalla niin kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti