sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Kohti valmista pintaa

Sisähommatkin edistyy siinä sivussa. Aulahan on jo odottelemassa listoja. Annin huoneeseen vedin pohjamaalin, että näkee miten ne tasoitteet peilailee. Ei hassummin, pari kohtaa joutuu vielä paikkaamaan, mutta muuten voisi jo maalata lopullista pintaa.

Anni oli mukana urakoimasssa pohjamaalia, eli tela pysyi kädessä hyvin.

Putkimiestä on taas jäljitetty. Ensimmäinen kaveri lupasi soitella "torstaina" muutama viikko sitten, mutta kun ei kuulunut mitään niin soittelin sitten muita tekijöitä läpi. Nyt kun sitten sovittiin toisen kaverin kanssa - joka lupasi tulla "ensi viikolla" - niin johan muutkin tekijät sitten soittelivat takaisin. "Niin, pitikös mun soittaa tällä viikolla vai tulla käymään?". No, se keikka meni jo - katotaan nyt saako tätä sovittua kaveria enää kiinni mistään. Olisi pikku pakko saada, kun hommat alkaa kohta jumittamaan ilman putkimiestä.

Kylppäri taitaa muuten jäädä tekemättä tässä vaiheessa, tulee muuten liian hoppu. EIkä noitakaan kavereita tunnu olevan vapaana eli kaikki tutut on jo kyselty ja keikkaa pukkaa niin paljon ettei ehdi. Täytyy vielä kysäistä JanneP:ltä, josko löytyisi tuttua miestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti